BRUTALI.COM е гангстерска онлайн игра, в която за да преуспеете ще Ви помогне единствено добрата стратегия и лоялните приятели. След като се регистрирате вече имате своя банда, която се бори за територия с останалите. Действията в играта се извършват с ходове, като се начислява по 2 хода на всеки 6 минути. Докато не изиграете вашите първи 500 хода няма да можете да атакувате или да Ви атакуват. Ще бъдете защитени докато навлезете в играта и усетите нещата.

Основната класация е по територия. Гангстерът притежаващ най-много парцели е победител в края на рунда. Победителите печелят награди, които са различни всеки рунд, стараем се да са оригинални и да са от полза на победителите.

В играта има четири вида бойци: Дилъри, Сводници, Наемни убийци и Бодигардове. Те имат различна атака и защита в трите града (Дюренор, Торан и Холмгард). За да изберете своята стратегия личният ни съвет е да се запознаете добре и с четирите вида бойци, да разберете техните силни и слаби страни.

Важна част от стратегията за победа трябва да бъдат и гангстерските групировки. В тях имат възможност да се обединяват приятели с обща цел в играта и да воюват с други. Внимавайте как подбирате приятелите си, ставали сме много пъти свидетели на големи предателства!

Ако нещо не Ви е ясно в играта винаги можете да пишете на някой играч или модератор от меню "ПОМОЩ".

Друга информация: